Isolatie

PUR isolatie (Polyurethaan)

Een groeiend bewustzijn voor energievriendelijk wonen zonder verspilling heeft gezorgd voor verschillende duurzame isolatie-oplossingen.
Eco Max bvba is erkend verdeler van PUR isolatie, zowel voor het na-isoleren van zoldervloeren als voor vloeren bij nieuwbouw. PUR isolatie garandeert een naadloze aansluiting van uw isolatie zonder kieren of spleten.

"Meest effectieve
isolatieproduct"

"PUR isolatie levert het hoogste rendement per m2"

Pur

Voordelen van PUR isolatie

  • uitzonderlijk hoge thermische isolatie-eigenschappen;
  • uiterst duurzaam: verwachte levensduur van meer dan 60 jaar;
  • PUR wordt volledig naadloos aangebracht zonder kieren;
  • vochtongevoelig: PUR isolatie neemt geen water op.

Voordelen

Waarom isoleren

Een goede isolatie van uw woning is momenteel één van de belangrijkste aspecten, financieel, maar u creëert ook een fantastisch binnencomfort. Uw wooncomfort binnenshuis stijgt door een constante en behaaglijke temperatuur zonder grote temperatuurschommelingen, ongeacht het seizoen. Daarnaast bespaart u met uw investering in na-isolatie die meteen voelbaar is op uw energieverbruik. Tegelijk verhoogt het de waarde van uw woning. Hoe beter je woning is geïsoleerd, hoe minder hard je moet verwarmen om dezelfde temperatuur te behouden en hoe groter het positieve effect op je stookkosten.
Daarnaast belast je het milieu minder door de lagere CO2 uitstoot.

Subsidies

Zolderisolatie blijft vandaag nog steeds een bijzonder winstgevende investering. Indien u ook nog eens kan rekenen op overheidspremies is uw investering in spouwmuurisolatie al na gemiddeld 3 jaar volledig terugverdiend. Vanaf dan bespaart u jaarlijks gemiddeld 550 euro op uw energierekening.

Vergelijking materialen

Energie besparen doe je eenvoudig door je woning optimaal te isoleren. Deze investering is gemiddeld al na 3 à 4 jaar volledig terugverdiend en ze zorgt nadien ook nog eens jarenlang voor een constante verlaging van je energiefactuur. De juiste keuze van het correcte isolatiemateriaal voor het na-isoleren van spouwmuren, (zolder)vloeren of (hellende) daken is hierbij doorslaggevend. Hoewel onze isolatiematerialen voldoen aan de allerhoogste kwaliteits- en isolatie-eisen kan wel degelijk een hoger rendemant en wooncomfort bereiken door de juiste isolatiekeuze. Met onze vakervaring adviseren we u graag over het meest rendabele materiaal voor het na-isoleren van uw woning.

Vergelijking

Werkwijze*

Correct samenstellen

Spuiten van PUR isolatie

Nameten van de dikte

stap1 stap2 stap3
De PUR schuimisolatie wordt gevormd door Tekst Tekst

* Uw (zolder)vloerisolatie wordt door Eco Max binnen één dag duurzaam geïsoleerd 

 

Openingsuren

maandag
Op afspraak
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
GESLOTEN
Gesloten tussen 12:00 en 13:00

Filiaal Hasselt

Kempische Steenweg 178
3500 Hasselt

Tel. 0800 19 888
Email: info@eco-max.be

Filiaal Maasmechelen

Slakweidestraat 40 A5
3630 Maasmechelen

Tel. 0800 19 888
Email: info@eco-max.be