Eco Max is als erkend installateur, lid van het CWWF vzw.

Dit houdt het volgende in:

  • 25 jaar garantie op het product en de uitgevoerde werken met Knaufinsulation glaswol
  • Alle garantieverbintenissen aangegaan door de bij de CWWF vzw aangesloten Supafil Erkend Installateur, indien deze in faling is of niet meer ingeschreven is in de KBO, en dit ter waarde van maximaal 5 keer het factuurbedrag excl. BTW van de uitgevoerde werken.

Lees de ganse brochure hier.
gemoedsrust

Inblaaswol isolatie

Een groeiend bewustzijn voor energievriendelijk wonen zonder verspilling heeft gezorgd voor verschillende duurzame isolatie-oplossingen.
Eco Max bvba is erkend verdeler van inblaaswol voor het na-isoleren van spouwmuren. Dit inblaaswol voor de thermische en akoestische na-isolatie van ongeïsoleerde spouwmuren maakt een hoge energiebesparing mogelijk.

 "Meer comfort,
minder verbruik"

Bespaar meteen tot 30% op je energiefactuur en verhoog drastisch je wooncomfort.

Inblaaswol

Voordelen van inblaaswol

  • uitstekende en constante thermische na-isolatie;
  • hoge energie- en kostenbesparing;
  • vochtwerend, zowel naar binnen als naar buiten;
  • verhoging van het wooncomfort;
  • duurzaam product waarvan 80% gerecycleerd glas.

Voordelen


Waarom isoleren

Een goede isolatie van uw woning is momenteel één van de belangrijkste aspecten, financieel, maar u creëert ook een fantastisch binnencomfort. Uw wooncomfort binnenshuis stijgt door een constante en behaaglijke temperatuur zonder grote temperatuurschommelingen, ongeacht het seizoen. Daarnaast bespaart u met uw investering in na-isolatie die meteen voelbaar is op uw energieverbruik. Tegelijk verhoogt het de waarde van uw woning. Hoe beter je woning is geïsoleerd, hoe minder hard je moet verwarmen om dezelfde temperatuur te behouden en hoe groter het positieve effect op je stookkosten.
Daarnaast belast je het milieu minder door de lagere CO2 uitstoot.

Subsidies

Spouwmuurisolatie blijft vandaag nog steeds een bijzonder winstgevende investering. Indien u ook nog eens kan rekenen op overheidspremies is uw investering in spouwmuurisolatie al na gemiddeld 3 jaar volledig terugverdiend. Vanaf dan bespaart u jaarlijks gemiddeld 550 euro op uw energierekening.

Vergelijking materialen

Energie besparen doe je eenvoudig door je woning optimaal te isoleren. Deze investering is gemiddeld al na 3 à 4 jaar volledig terugverdiend en ze zorgt nadien ook nog eens jarenlang voor een constante verlaging van je energiefactuur. De juiste keuze van het correcte isolatiemateriaal voor het na-isoleren van spouwmuren, (zolder)vloeren of (hellende) daken is hierbij doorslaggevend. Hoewel onze isolatiematerialen voldoen aan de allerhoogste kwaliteits- en isolatie-eisen kan wel degelijk een hoger rendemant en wooncomfort bereiken door de juiste isolatiekeuze. Met onze vakervaring adviseren we u graag over het meest rendabele materiaal voor het na-isoleren van uw woning.

Vergelijking

Werkwijze*

Diagnose spouwmuur

Gaten boren

Inblaaswol inblazen

Gaten dichten

stap1 stap2 stap3 stap4
Een uitgebreide diagnose van uw spouwmuur wordt uitgevoerd. Afhankelijk van de resultaten adviseren we u over de haalbaarheid, de meest optimale na-isolatie oplossingen en de daaraan verbonden kosten. In de voegen van de buitengevel boren we gaatjes waardoor we de isolatie in de spouwmuur inblazen. Het inblaaswol wordt in uw spouwmuur geblazen. Bij het opstapelen in de spouwmuur ontstaat een thermisch-akoestische isolatie. We dichten de gaten af met voegmortel in de kleur van uw bestaande voeg. Op deze manier blijven het metselwerk en het uiterlijk van uw woning intact.

* Uw woning wordt door Eco Max binnen één dag duurzaam geïsoleerd.

 

Video

Plaatsbezoek

Openingsuren

maandag
Op afspraak
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
GESLOTEN
Gesloten tussen 12:00 en 13:00

Filiaal Hasselt

Kempische Steenweg 178
3500 Hasselt

Tel. 0800 19 888
Email: info@eco-max.be

Filiaal Maasmechelen

Slakweidestraat 40 A5
3630 Maasmechelen

Tel. 0800 19 888
Email: info@eco-max.be