Isolatie

Glaswol isolatie

Een groeiend bewustzijn voor energievriendelijk wonen zonder verspilling heeft gezorgd voor verschillende duurzame isolatie-oplossingen.
Eco Max bvba is erkend verdeler van glaswol voor het na-isoleren van daken. Glaswol is de meest budgetgerichte dakisolatie met de hoogste isolatiegarantie.

"Hode densiteit
glaswol op rol"

Bespaar tot 25% op energiekosten door je dak te laten isoleren.

Glaswol

Voordelen van glaswol

  • zowel thermisch als akoestisch isolerend;
  • zeer brandveilig materiaal;
  • makkelijk en snel geplaatst;
  • milieuvriendelijke isolatie van gerecycleerde reststoffen.

Voordelen

Waarom isoleren

Een goede isolatie van uw woning is momenteel één van de belangrijkste aspecten, financieel, maar u creëert ook een fantastisch binnencomfort. Uw wooncomfort binnenshuis stijgt door een constante en behaaglijke temperatuur zonder grote temperatuurschommelingen, ongeacht het seizoen. Daarnaast bespaart u met uw investering in na-isolatie die meteen voelbaar is op uw energieverbruik. Tegelijk verhoogt het de waarde van uw woning. Hoe beter je woning is geïsoleerd, hoe minder hard je moet verwarmen om dezelfde temperatuur te behouden en hoe groter het positieve effect op je stookkosten.
Daarnaast belast je het milieu minder door de lagere CO2 uitstoot.

Subsidies

Zolderisolatie blijft vandaag nog steeds een bijzonder winstgevende investering. Indien u ook nog eens kan rekenen op overheidspremies is uw investering in spouwmuurisolatie al na gemiddeld 3 jaar volledig terugverdiend. Vanaf dan bespaart u jaarlijks gemiddeld 550 euro op uw energierekening.

Vergelijking materialen

Energie besparen doe je eenvoudig door je woning optimaal te isoleren. Deze investering is gemiddeld al na 3 à 4 jaar volledig terugverdiend en ze zorgt nadien ook nog eens jarenlang voor een constante verlaging van je energiefactuur. De juiste keuze van het correcte isolatiemateriaal voor het na-isoleren van spouwmuren, (zolder)vloeren of (hellende) daken is hierbij doorslaggevend. Hoewel onze isolatiematerialen voldoen aan de allerhoogste kwaliteits- en isolatie-eisen kan wel degelijk een hoger rendemant en wooncomfort bereiken door de juiste isolatiekeuze. Met onze vakervaring adviseren we u graag over het meest rendabele materiaal voor het na-isoleren van uw woning.

vergelijking

 

Werkwijze*

Controle dak

Snijden op maat

Plaatsen van glaswol

stap1 stap2 stap3
Se niet-geïsoleerde steunbalken waarop het onderdak en de panlatten rusten, lenen zich uitermate voor het na-isoleren van hellende daken. Wij controleren steeds de kwaliteit van het houtwerk. Glaswol op rol laat zich gemakkelijk op maat snijden en is gemakkelijk te plaatsen. De rollen glaswol klemmen zich optimaal tussen de kepers, waardoor ontsnappingsruimtes voor warmte of koude worden vermeden.

 * Uw dak wordt door Eco Max binnen één dag duurzaam geïsoleerd.

Video

Binnenkort kunt u hier filmpjes over zolderisolatie bekijken.

Openingsuren

maandag
Op afspraak
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
GESLOTEN
Gesloten tussen 12:00 en 13:00

Filiaal Hasselt

Kempische Steenweg 178
3500 Hasselt

Tel. 0800 19 888
Email: info@eco-max.be

Filiaal Maasmechelen

Slakweidestraat 40 A5
3630 Maasmechelen

Tel. 0800 19 888
Email: info@eco-max.be